Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bogdan Ţîru: 'Îl aşteptăm cu drag pe Ianis Hagi. Ne va ajuta cu siguranţă'

ianis hagi

Fotbalistul echipei FC Viitorul, Bogdan Ţîru, a declarat, duminică seară, că el şi colegii săi îl aşteaptă cu drag pe Ianis Hagi, care a revenit din Italia.

"Ianis, dacă va veni, îl aşteptăm cu drag. Este un jucător foarte bun şi ne va ajuta cu siguranţă", a spus Ţîru, potrivit News.ro.

Şi Cristian Ganea este de părere că Ianis Hagi poate ajuta foarte mult FC Viitorul: "Nu ştiu nimic despre Ianis, am auzit că a ajuns azi în ţară. Bineînţeles că ar fi un plus dacă se va întoarce. Când a plecat de aici a plecat cu capul sus. E un jucător care ne poate ajuta foarte mult şi îmi doresc foarte mult să vină la noi pentru că ne poate ajuta".

Ţîru şi Ganea au fost premiaţi, duminică, la Gala AFAN, ei fiind aleşi în cel mai bun 11. "Este o încununare a muncii de anul trecut. Datorez mult echipei şi stafului, pentru că nu aş fi reuşit fără ei. Pentru anul acesta mi-aş dori să intrăm în play-off şi să facem o figură frumoasă, ca anul trecut", a afirmat Bogdan Ţîru.

Cristi Ganea: Nu ştiu nimic despre Ianis, am auzit că a ajuns aziîn ţară. Bineînţeles că ar fi un plus dacă se va întoarce. Când a plecat de aici a plecat cu capul sus. E un jucător care ne poate ajuta foarte mult şi îmi doresc foarte mult să vină la noi pentrucă ne poate ajuta.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.