Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bogdan Vătăjelu s-a transferat la Sparta Praga

Bogdan Vătăjelu

Fundașul stânga Bogdan Vătăjelu s-a despărțit de CS Universitatea Craiova și a semnat cu vicecampioana Cehiei, Sparta Praga, a anunțat marți site-ul oficial al clubului aflat pe locul 4 în Liga I de fotbal.

Bogdan Vătăjelu, în vârstă de 23 de ani, s-a transferat în Bănie de la gruparea Metalul Reșița, în iarna lui 2014. Fundașul a contribuit la revenirea Științei pe prima scenă a fotbalului românesc, iar în ultimele trei sezoane a fost cel mai folosit jucător al Craiovei. Din sezonul 2016-2017, el a preluat banderola de căpitan al Universității și a fost integralist în toate partidele din actuala stagiune, scrie agerpres.ro.

"Universitatea anunță ca niciun alt jucător nu va mai părăsi clubul în acest mercato, politica Științei fiind aceea de a transfera maxim un jucător pe an", a precizat site-ul clubului oltean.

Sparta Praga, cea mai titrată echipă a Cehiei, a fost eliminată în acest sezon de Steaua în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor, însă a reușit calificarea în șaisprezecimile de finală ale Europa League, unde va întâlni gruparea rusă FC Rostov. Formația este în acest moment pe locul 3 în campionatul Cehiei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.