Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bogdan Vintilă, despre meciul FCSB-Astra: 'Dorim să continuăm drumul către locul 1 cu o victorie'

FCSB și Astra se întâlnesc în etapa a 17-a din Liga 1. Sâmbătă, 23 noiembrie, de la ora 20:30, cele două formații vor juca pe Arena Națională, potrivit Mediafax.

În conferința de presă de dinaintea partidei cu giurgiuvenii, antrenorul vicecampioanei României, Bogdan Argeș Vintilă, a vorbit despre forța jucătorilor Astrei, dar și despre singurul gând pe care îl are echipa sa, victoria.

"Un meci interesant, cu o echipă bună, din primele șase și dorim să continuăm drumul către locul 1 cu o victorie. Întâlnim o echipă experimentată, cu jucători foarte buni, dar am încredere că jucătorii mei vor forma o echipă și vom câștiga jocul. Au jucători buni, sunt o echipă experimentată. Au jucători care pot face diferența. Sunt jucători imprevizibili.

Ultimele acțiuni înainte de războiul final - Ce fac Iohannis și Dăncilă în ultima zi de campanie

Nu e vorba de o tactică specială, trebuie să ne facem noi jocul nostru. Sperăm să fim în continuare pe val. A fost bună pauza. Mi-a prins bine. Sper să continuăm pe aceeași linie. Am reușit să aduc la un nivel bun și jucătorii care erau mai în urmă cu pregăitrea. Trebuie să fim concentrați timp de 90 de minute. Nu există moment de relaxare în jocul de mâine seară", a spus Bogdan Vintilă, care nu este speriat că tehnicianul Astrei a fost antrenorul FCSB-ului:

"Și eu îi știu pe mulți de la Astra. Am fost și eu acolo, deci suntem chit. El îi cunoaște pe jucătorii de la FCSB și eu pe cei de la Astra".

FCSB este pe locul cinci în clasamentul Ligii 1, cu 27 de puncte, în timp ce Astra ocupă poziția a treia, cu 28 de puncte.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.