Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bolidul electric al unui cunoscut afacerist din Constanța s-a făcut scrum: A costat 140.000 de euro!

focuspress
masina arsa bosanceanu

Mașina unui conscut om de afaceri din Constanța a luat foc. Bolidul s-a făcut scrum sub ochii angajaților hotelului pe care George Bosânceanu îl deține în Mamaia. S-a sunat, evident, și la 112, însă totul a fost în zadar.

Ce spune George Bosânceanu

”Mașina e folosită de fiul meu. Este un BMW, seria 7, care a costat vreo 140.000 de euro, și acum, după câțiva ani, are valoare de vreo 60-70.000 de euro. S-a întâmplat la ora 1 noaptea. Prima oară m-am gândit că a fost pus intenționat, alții se vor gândi că vreau să iau asigurarea. Mașina nu are CASCO, are asigurare normală deci nu primesc nimic și nu este nici o mână criminală, au constatat și pompierii că mașina a luat foc din interior, de la motor, un scurtcircuit. Nu sunt primul care pățește așa ceva, a mai fost o persoană care a cumpărat același model, a băgat-o în garaj și a luat foc. Acum neavând asigurare o să îi contactez pe cei de la BMW, să facă expertiză, dacă nu să-i dau în judecată. ” a declarat acesta pentru Replica de Constanța.

Omul de afaceri George Bosânceanu nu e la prima aventură cu focul, dacă putem spune așa. Hotelul pe care îl deține acesta în Mamaia a ars în 2016, mansarda despre care s-a spus că era construită ilegal a ars în totalitate.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.