Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bolnavii din spitalul Slatina, duși la vot cu mașinile: Cererile lor pentru urna mobilă nu au ajuns la BEJ

Inquam Photos/ Octav Ganea
vot alegeri

130 de bolnavi internați la Spitalul de Urgență Slatina au plecat, duminică, din saloane la vot cu mașinile. Pacienții au făcut cereri pentru urna mobilă, dar solicitările lor nu au mai ajuns la BEJ. Conducerea spitalului a început o anchetă, anunță MEDIAFAX.

Citește și: Nicolae Bădălau îl atacă dur pe Rareș Bogdan:’Cum ţi se face din nou foame, cum scrii despre Bădălău şi despre Diaspora’

Managerul spitalului a aflat de situație duminică după-amiază și a pus la dispoziția pacienților care au dorit să voteze patru mașini și un microbuz. Conducerea spitalului anunță că a început o anchetă internă.

„La nivelul secțiilor SJU Slatina s-au depus un număr de circa 130 cereri pentru vot cu urna mobilă. Din motive care urmează să fie stabilite de către comisia de anchetă constituită la nivelul SJU Slatina, cererile pentru urna mobilă nu s-au depus, conform normelor legale în data de 23.11, după ora 18.00. Această situație a fost constatată de către managerul SJU Slatina, ca urmare a apelurilor telefonice primite de la BEJ Olt, în data de 24.11. Având în vedere că respectivele cereri pentru urna mobilă nu mai puteau fi aprobate în ziua votului și pentru a nu obstrucționa dreptul de vot al pacienților din SJU Slatina, în data de 24.11, începând cu ora 16.00 s-au pus la dispoziția pacienților care și-au exprimat dorința de a vota, patru autoturisme aparținând SJU Slatina și un microbuz alocat în acest sens, astfel încât pacienții să poată fi transportați către secțiile de vot în condiții de deplină siguranță (inclusiv asistență medicală)”, se arată într-un comunicat transmis de conducerea Spitalului de Urgență Slatina.

Citește și: Cozmin Gușă face dezvăluiri bombă: A făcut fel de fel de demersuri să mă aresteze

Surse din cadrul spitalului spun că juristul instituției ar fi uitat să depună cererile pacienților la Biroul Electoral Județean Olt.

Potrivit reprezentanților SJU Slatina, toți pacienții au votat până la ora 20.00.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.