Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Boloni, dat afară de arabi: Fanii au aruncat cu sticle în el / VIDEO

Antrenorul român, Ladislau Boloni a fost dat afarp de la Al Ittihad după ce duminică seara a pierdut derby-ul campionatului în Arabia Saudită, 0-3 pe teren propriu, cu Al Ahli. Suporterii din Jeddah au aruncat cu sticle de apă în tehnicianul român, care e la a treia înfrângere în acest sezon.

Cu Lucian Sânmărtean integralist, Al Ittihad a fost umilită în runda a opta ca primei ligi saudite, fiind condusă în minutul 20 cu 2-0. În minutul 36, Al Ahli a ratat și un penalty. După golul de 3-0 al oaspeților, marcat în minutul 83, suporterii lui Al Ittihad și-au ieșit din minți și au început să arunce cu sticle cu apă spre banca de rezerve a echipei favorite și spre Boloni. Tehnicianul n-a avut nicio reacție, iar la conferința de presă de după meci a spus că îi înțelege pe fani, care au toate motivele să fie supărați și să acționeze sub impulsul emoțiilor.

Conducerea lui Al Ittihad a decis la câteva ore după finalul meciului să-l demită pe Boloni și a început negocierile cu Jesualdo Ferreira, pentru ca acesta să preia echipa. Informația apare în toate mediile de presă din lumea arabă, fără să fie confirmată de club.

VIDEO CU INCIDENTELE AICI

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.