Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Boloni s-a decis - Ce răspuns îi va comunica lui Răzvan Burleanu (presă)

fanatik.ro
ladislau boloni

Răzvan Burleanu nu ar fi avut succes nici de această dată în tentativa de a numi un selecționer. Refuzat de Gică Hagi, Răzvan Lucescu și Dan Petrescu, președintele FRF a fost aproape să îl convingă pe Ladislau Boloni. Boloni  ar fi decis să refuze oferta Federației Române de Fotbal și nu va deveni selecționerul primei reprezentative, notează GSP.ro.

Negocierile s-au împotmolit, iar surse apropiate tehnicianului susțin că acesta s-ar fi decis să nu accepte propunerea FRF, chiar dacă deocamdată el nu a dat un răspuns oficial. Urmează să îi anunțe pe cei de la „Casa Fotbalului” de această hotărâre în scurt timp.

Din informațiile GSP.ro, totul s-a blocat din cauza unor clauze din contract. Federația a insistat pentru o înțelegere valabilă două sezoane, cu posibilitate de prelungire pentru încă două.

Acest lucru era condiționat de performanțele pe care Boloni le-ar fi obținut. Mai exact, dacă „tricolorii” s-ar fi calificat la Campionatul European din 2024, mandatul s-ar fi prelungit automat.

Experimentatul tehnician nu a acceptat acest lucru. A cântărit bine, într-un week-end petrecut acasă, la Târgu Mureș, și ar fi decis să decline oferta.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.