Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marcel Boloș anunță lansarea platformei prin care vor fi accesate cele 46 miliarde pentru marile proiecte

Guvernul Romaniei
Marcel Boloș

Boloș anunță lansarea platformei prin care vor fi accesate cele 46 miliarde pentru marile proiecte

Ministrul Investițiilor și Proiectelor Europene Marcel Boloș a anunțat marți lansarea platformei prin care vor fi accesate cele 46 miliarde pentru marile proiecte de investiții din următorii ani, anunță Mediafax.

„Am promis că pe 16 mai lansăm platforma prin care vom obține cele 46 miliarde pentru marile proiecte de investiții din următorii ani. Ei bine, astăzi găsiți pe site-ul Ministerul Investitiilor si Proiectelor Europene noul sistem informatic, unde primele module sunt deja accesibile. România este într-un moment foarte important, cu un buget care este aproape dublu faţă de ceea ce a adus perioada de programare 2014-2020, dar şi faţă de Planul Național de Redresare și Reziliență. Buget care înseamnă drumuri noi, școli și spitale dotate la cele mai înalte standarde și o viață mai bună pentru cei vulnerabili”, a scris pe Facebook Marcel Boloș.

Ministrul susține că finalizarea sistemului informatic MySMIS2021/SMIS2021+ care stă la baza gestionării fiecărui cent din banii europeni de care dispunem era vitală

„Îmbunătățirea funcționalităților platformei față de cea veche, prin automatizarea anumitor acțiuni în diversele etape din ciclul de viață al programului/proiectelor, va însemna pentru cei care accesează bani europeni eficientizarea și accelerarea procesului de implementare a proiectelor”, a transmis ministrul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.