Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Boloș îi atacă pe primari: E nefiresc ca un pom de Crăciun să depășească 10.000 lei / VIDEO

captură TV
Marcel Bolos

Ministrul Finanțelor Marcel Boloș spune că, după adoptarea ordonanței privind reducerea cheltuielilor bugetare, autoritățile locale vor putea organiza evenimente de sfârșit de an cu anumite limite.

„Spune în proiectul de ordonanță că evenimentele de sfârșit de an se pot derula în limita mediei plăților din cursul anului. Am pus acest lucru pentru că este de domeniul normalității un pom de Crăciun, cadouri pentru copiii sărmani, organizarea în condiții decente a sărbătorilor de iarnă, să poată să fi derulate, și totuși trebuie să aibă o limită”, a spus Marcel Boloș la finalul ședinței Executivului.

El a dat exemplul și unor primării care externalizează aceste servicii fără să plătească bani din bugetul local.

„E nefiresc ca un pom de Crăciun cu iluminat artificial să depășească 10.000 de lei sau diferite figurine cu tot felul de luminițe pe ele să aibă prețuri exorbitante. Trebuie să avem o decență pentru a nu fi în situația aceea în care deși ne aflăm într-o situație extrem de dificială pentru țară să fie organizate evenimente care nu sunt deloc compatibile cu situația”, a arătat ministrul.

Întrebat, în ședința de guvern, dacă în aceste condiții vor putea fi organizate concerte de Crăciun, ministrul a răspus:

„Dacă concertul are componenta de plăți media din cursul anului și se adaugă donații și sponsorizări, se poate desfășura fără probleme”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.