Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bolsonaro spune că este nejustificată graba în ceea ce priveşte vaccinarea pentru coronavirus

UOL Notícias
Bolsonaro

Preşedintele brazilian Jair Bolsonaro, care refuză să fie vaccinat pentru coronavirus, a afirmat că graba lumii în ceea ce priveşte vaccinarea este nejustificată, deoarece în opinia sa pandemia este aproape de sfârşit, relatează Reuters, potrivit news.ro.

Noile cazuri de coronavirus nu indică faptul că pandemia ar fi spre sfârşit. În ultimele zile, mai multe ţări, inclusiv Brazilia, au raportat numere record de noi cazuri.

Citește și: Fostul militar britanic Lishman INTRĂ iar sub TUNUL DIICOT, după dosarul Ayahuasca - Este anchetat într-un nou dosar pentru evaziune și spălare de bani

“Pandemia este pe final, numerele arată asta,avem acum creşteri mici. Însă graba în ceea ce priveşte vaccinarea este nejustificată pentru că vă jucaţi cu vieţile oamenilor”, a spus Bolsonaro.

Jair Bolsonaro a fost criticat pentru că a minimizat Covid-19, spunând că este vorba de “o mică gripă”, deşi Brazilia se numără printre ţările afectate cel mai mult de virus.

Sâmbătă, Brazilia a raportat 50.177 de noi cazuri de infectare, totalul ajungând astfel la 7.213.155 de cazuri. Au murit până acum din cauza coronavirusului 186.356 de brazileni.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.