Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bolt, cea mai mare platformă europeană de mobilitate, intră și în Alba Iulia

business-review.eu
bolt ride hailing

Bolt - cea mai mare platformă europeană de mobilitate - a anunţat că va lansa serviciul de ride-hailing în oraşul Alba Iulia, care începând cu Ziua Naţională a României va deveni oraşul cu numărul 20 pe harta ţării în care vor fi disponibile serviciile oferite de către companie, potrivit unui comunicat de presă, transmis luni AGERPRES.

Potrivit sursei citate, cele 20 de oraşe în care sunt disponibile serviciile de transport la cerere sunt: Bucureşti, Cluj-Napoca, Timişoara, Iaşi, Constanţa, Braşov, Ploieşti, Galaţi, Piteşti, Craiova, Oradea, Arad, Sibiu, Bacău, Buzău, Târgovişte, Brăila, Suceava, Râmnicu Vâlcea şi Alba Iulia.

În plus, în toate oraşele în care sunt prezente serviciile de ride-hailing, utilizatorii au la dispoziţie şi platforma Bolt Business - un serviciu dedicat companiilor, care permite gestionarea călătoriilor de afaceri. Astfel, cursele în scop de serviciu sunt mai rapide, accesibile şi convenabile, companiile beneficiind de un management simplificat al costurilor de transport.

"Alba Iulia este un obiectiv important pentru noi datorită rolului economic în regiune şi al gradului ridicat de adopţie a inovaţiilor digitale. Cu ajutorul partenerilor noştri, am reuşit să îndeplinim formalităţile legale la timp pentru lansarea serviciului într-o zi cu valoare simbolică pentru români, ceea ce ne bucură cu atât mai mult", a declarat Cristian Sălceanu, country manager Bolt România.

Pentru a accesa serviciile de transport la cerere Bolt, utilizatorii trebuie să instaleze aplicaţia Bolt, pe care o pot descărca de pe Google Play sau App Store.

Pe perioada lansării, preţul curselor Bolt din Alba Iulia începe de la 8 lei, în funcţie de categoria aleasă, iar pasagerii beneficiază de reduceri de până la 70 %, în limita a 7 lei. Atât pasagerii, cât şi şoferii au obligaţia legală de a purta permanent masca de protecţie. Bolt le recomandă şoferilor săi parteneri să dezinfecteze maşinile după fiecare călătorie, iar pasagerilor să respecte regulile de distanţare socială şi de igienă conform reglementărilor în vigoare.

Bolt este cea mai mare platformă europeană de mobilitate, cu 75 de milioane de utilizatori înregistraţi în 45 de ţări din Europa şi Africa. Compania oferă o gamă largă de servicii de mobilitate, de la ride-hailing, la micromobilitate cu trotinete şi biciclete electrice, până la car-sharing şi livrare de mâncare şi de produse alimentare şi non-alimentare.

Toate cursele Bolt din Europa sunt 100% neutre din punct de vedere al emisiilor de carbon, ca parte a Planului Verde al Bolt, un angajament pe termen lung de reducere a amprentei ecologice a companiei.

Bolt este prezentă în România cu serviciile de ride-hailing, de închiriere de trotinete electrice, de livrare de mâncare (Bolt Food) şi cu divizia de software development, care deserveşte toate subsidiarele din Europa ale companiei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.