Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

BOMBĂ din Israel: Poliția anunță că ARESTAREA milionarului Beny Steinmetz e legată de DNA

www.haaretz.com
Beny Steinmetz

Poliția din Israel anunță că arestarea pentru 4 zile a milionarului Beny Steinmetz e legată de DNA. Poliţia israeliană l-a reţinut, luni, pe miliardarul israelian Beny Steinmetz şi patru alţi suspecţi, printre care și Tal Silberstein, pentru a-i interoga în cadrul unei anchete referitoare la o fraudă de câteva milioane de dolari.

Arestarea miliardarului israelian Beny Steinmetz, acuzat de fraudă și spălare de bani, are legătură cu cazul din România, în care DNA face aceleași acuzații la adresa israelianului, au confirmat, pentru haaretz.com, surse din poliția israeliană.

Citește și: RCS & RDS are probleme? Ce țară a devenit codebitor și garant pentru datoriile companie mamă

În ședința de reținere a lui Steinmetz, la Curtea din Rishon Letzion, ofițerul superior de investigație, Avshalom Ahrak, a declarat că acuzațiile împotriva lui se referă și la presupusele infracțiuni în România. În martie 2016, Steinmetz a fost acuzat de Direcția Națională Anticorupție de complicitate în spălarea banilor, influențarea comercială și formarea unui grup de crimă organizată cu alți 13 suspecți, inclusiv Tal Silberstein.

Steinmetz este implicat în dosare de corupţie şi în România, fiind trimis în judecată în dosarul retrocedării unei suprafeţe din pădurea Snagov şi a Fermei Băneasa.

Citește și: Râzi cu lacrimi! Mail intern: ce cuvinte au fost interzise românilor de o companie străină cu sediul în țara noastră .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.