Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

BOMBA din perchezițiile DNA: S-a ajuns la o fostă jurnalistă, acum în Guvern / FOTO

sigla dna

DNA a descins la Guvern, luni după amiaza, într-un dosar în care sunt vizate fapte de corupție. Concret, ar fi vorba despre un concurs de angajare care ar fi fost aranjat. Procurorii au descins în mai multe birouri pentru a verifica circumstanţele concursului organizat chiar ieri pentru două posturi de consilier la Ministerul pentru Relaţia cu Parlamentul. Una dintre descinderi a fost şi la Secretariatul General al Guvernului, în biroul fostei jurnaliste Iulia Teodorescu.

Aceasta a ajuns, în ianuarie 2016, purtătoare de cuvânt a Departamentului pentru Relația cu Parlamentul în Cabinetul Dacian Cioloş, condus pe atunci de Ciprian Bucur, anunță TVR 1.

Citește și: EXCLUSIV! Capcanele ascunse din spatele apartamentelor noi! Ce nu ne spun dezvoltatorii

Procurorii DNA au făcut percheziţii în 4 birouri din Ministerul pentru Relaţia cu Parlamentul şi într-un birou de la Secretariatul General al Guvernului.

Descinderile au fost chiar în ziua concursului pentru două posturi de consilier şi au vizat infracţiuni asimilate corupţiei, potrivit DNA.

Citește și: Adevărul despre voucherele de vacanță ale bugetarilor! Le vor mai primi sau nu

Alex Costache, jurnalist acreditat de TVR la DNA, spune că procurorii ar fi audiat la fața locului comisia de concurs. Ar fi vorba despre funcţionari de la cabinetul ministrului Viorel Ilie şi din minister. Potrivit unui comunicat de presă al Ministerului pentru Relaţia cu Parlamentul, procurorii ar fi filmat și fotografiat la percheziţii.

Vizată de investigație ar fi şi fosta jurnalistă şi purtător de cuvânt al Ministerului pentru Relaţia cu Parlamentul, Iulia Teodorescu, actual consilier al secretarului general al guvernului, Mihai Busuioc. De altfel, cea de-a doua persoană vizată ar fi tot o tânără.

Citește și: Verdict în cazul pensiilor speciale! La ce nivel le va aduce Guvernul Tudose .

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.