Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

BOMBĂ: Elena Udrea, cu șeful DIICOT în Paris

Udrea

Pe internet circula o serie de poze in care candidatul PMP la alegerile prezidentiale, Elena Udrea, se plimba prin Paris cu procurorul-sef DIICOT, Alina Bica, si cu fostul consilier și partener de afaceri al Elenei Udrea, Ana Maria Topoliceanu, fost sef la Companiei Nationale de Investitii. Pozele ar fi fost realizate in luna februarie.

Udrea si sefa DIICOT ar mai fi stat in perioada 14 – 16 februarie in hotelul de lux ‘Le Bristol’ din centrul Parisului, potrivit unor extrase cu antetul hotelului, prezentat tot pe internet. Udrea a stat la camera 210, sefa DIICOT – la camera 218, potrivit sursei citate. Udrea si Bica au fost fotografiate la shopping si in timp ce se plimbau prin Paris.

„Aceste imagini zac in mai multe redactii din Bucuresti. Au fost tinute la sertar in urma unor presiuni de neimaginat. S-a acumulat prea multa frustrare in urma blocarii acestei reusite jurnalistice. Jos cenzura”, se arata pe blogul unde au fost publicate aceste informatii.

Blogul nu este asumat de nimeni si singura postare este cea legata de Udrea si Bica, in data de 30 octombrie.

REACTIA PMP SI A DIICOT LA FOTOGRAFIILE DIN PARIS

Cristoiu: SIE, implicat grosolan in dovezile de la Paris

Mircea Badea: Udrea a fost sigur la Paris. Am vazut-o cu ochii mei

Ministrul Dezvoltarii Regionale si Turismului, Elena Udrea, a numit-o prin ordin de ministru pe Ana Maria Topoliceanu director al Companiei Nationale de Investitii. Topoliceanu si Udrea au fost in anii 2000 partenere de afaceri. Dupa ce si-a preluat mandatul de ministru al Turismului, Elena Udrea a angajat-o consilier personal, dupa care a numit-o in consiliile de administratie a mai multor companii de stat. Directoarea CNI este membra a PDL sector sase, organizatie condusa politic de Elena Udrea.

Procuroarea Alina Bica a fost propusă de Ponta pentru a conduce DIICOT. Alina Bica a deţinut funcţia de secretar de stat în Ministerul Justiţiei între 21 ianuarie 2009 până în 7 mai 2012, fiind detaşată de la Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism. Alina Bica a intrat în magistratură în 1996 la Parchetul Judecătoriei Sfântu-Gheorghe. În 2003 a avansat la Parchetul General iar din 2004 a activat în cadrul DIICOT. Numele Alinei Bica apare în dosarul lui Sorin Blejnar. Alina Bica a fost interceptată în timp ce discuta cu fostul şef al ANAF despre diverse posturi din cadrul agenţiei.

content-image

content-image

content-image

content-image

content-image

content-image

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.