Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

BOMBĂ - Gabriela Firea NU PARTICIPĂ la ultima dezbatere electorală

Gabriela Firea

Candidatul PSD la Primăria Capitalei, Gabriela Firea, a luat decizia de a nu participa la dezbaterea electorală organizată de România TV, luni seară, de la ora 21.00.

”Am participat la aproape toate dezbaterile televizate despre problemele bucureştenilor, care au avut loc, până acum, în campania electorală. Am acceptat să intru în confruntare cu toţi candidaţii, indiferent de televiziunea la care am fost invitată. În ultimele zile, însă, am constatat că unii dintre contracandidaţii mei şi-au epuizat ideile și au trecut la atacuri politice şi la atacuri la persoană.

Prin atitudinea și acţiunile lor au scăzut mult nivelul dezbaterii, încercând s-o deturneze de la tema ei principală: rezolvarea problemelor bucureştenilor. Mă aştept ca aceste atacuri la adresa mea şi a familiei mele să continue şi chiar să crească în intensitate. În consecinţă, am luat decizia de a nu participa la emisiunea electorală organizată în această seară la RTV.

Am adoptat, de la începutul campaniei, o atitudine pozitivă, prezentând soluţiile mele pentru București și pentru bucureşteni. Nu am intrat în dezbateri politice, fără legătură cu interesele Capitalei, şi nici nu am aruncat cu noroi în contracandidaţii mei. Cred că aceasta trebuie să fie atitudinea unei persoane care doreşte să fie primarul Bucureştiului. Sunt convinsă că bucureştenii aşteaptă soluţii şi nu discuţii murdare. Campania mea continuă ca si până acum. În următoarele zile, mă voi întâlni cu bucurestenii si le voi prezenta, in continuare, solutiile mele”, transmite Gabriela Firea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.