Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bombă în fotbalul mondial: motivul pentru care clubul Manchester United ar putea să nu fie cumpărat de miliardarul Jim Ratcliffe

www.worldsoccer.com
manchester united

Miliardarul britanic Jim Ratcliffe a afirmat că nu intenţionează să plătească un preţ "stupid" pentru Manchester United, înainte de termenul limită de miercuri pentru a doua serie de oferte de cumpărare a clubului de fotbal din Premier League, informează Reuters, relatează Agerpres.

Ratcliffe, fan de o viaţă al lui United şi fondatorul a grupului de produse chimice Ineos, a depus o ofertă de cumpărare a grupării de pe Old Trafford în februarie.

Actualii proprietari ai lui Manchester United, membrii familiei americane Glazer, au început să ia în calcul noi investiţii sau o potenţială vânzare pentru deţinătoarea recordului de titluri de campioană a Angliei (20), în luna noiembrie, după 17 de ani de la achiziţionarea clubului, pentru 790 de milioane de lire sterline, în cadrul unei tranzacţii cu un puternic efect de levier financiar.

Posibilă tranzacție istorică

Vânzarea clubului Manchester United ar depăşi, probabil, cea mai mari tranzacţie de până acum din lumea sportului - cele 5,2 miliarde de dolari, inclusiv datoria şi investiţiile, plătite pentru Chelsea Londra - au declarat antrenor pentru Reuters surse bine informate.

Într-un interviu pentru Wall Street Journal, Jim Ratcliffe a descris clubul ca un "activ comunitar" mai degrabă decât unul financiar.

Motivul invocat

"Cum stabileşti preţul unui tablou? Cum faci să decizi preţul unei case? Nu are legătură cu cât de mare este costul construcţiei sau cât costă pictatul", a spus Radcliffe. "Ceea ce nu vrei să faci este să plăteşti preţuri stupide pentru lucruri, deoarece atunci vei regreta ulterior", a adăugat miliardarul.

Potrivit Sky Sports, Manchester United urmează să primească mai mult de cinci oferte înainte de termenul limită de miercuri.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.