Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bombă în industria media: Sport.ro se închide de la 1 iulie?!

sport.ro
După mai multe mişcări şi schimbări interne, postul de televiziune Sport.ro urmează să se închidă începînd cu data de 1 iulie. După restructurările făcute în cadrul ProTV, au început să fie daţi afară şi de la postul de sport, iar Aleksandras Cesnavicius, şeful operaţiunilor CME în România a concediat o bună parte din redacţia postului. Un impediment în închiderea sport.ro este faptul că postul de sport primeşte bani în acest moment de la cablişti pentru transmiterea acestuia.

În acest moment nu există un comunicat oficial în privinţa închiderii postului de sport, dar sursele media au dezvăluit pentru Gazeta Sporturilor că informaţia este reală, urmînd ca în perioada viitoare să se facă şi anunţul oficial. Conform informaţiilor venite dintr-o sursă din cadrul postului în perioada imediat următoare urmează să fie restructuraţi 90% din cei care lucrează în acest moment la canalul Sport.ro, iar pe viitor din echipa de sport a trustului vor rămîne doar cinci reporteri.

Postul de televiziune TV Sport a fost lansat pe 27 iulie 2003, iar din martie 2007 acesta a intrat în portofoliul Pro TV SA, atunci cînd şi-a schimbat numele în Sport.ro.

În urmă cu o săptămînă, Aleksandras Cesnavicius, director general PRO TV declara pentru paginademedia.ro: "Pentru noi, eficienţa nu înseamnă reducerea costurilor cu orice preţ, ci reorganizarea lor şi realizarea investiţiilor într-un mod mai inteligent, prin concentrarea asupra acelor zone care sînt vizibile şi importante pentru telespectatorii noştri. Iar această abordare va fi implementată cu ajutorul celor mai buni, talentaţi şi dedicaţi oameni din echipa noastră".

GSP TV a devenit ZU TV!
Din aprilie 2014, postul de sport al trustului Intact, GSP TV s-a închis, locul acestuia în grila de programe fiind luat de ZU TV. Informaţia a fost anunţat în exclusivitate de GSP.RO încă din luna ianuarie. GSP TV a fost lansat pe 26 iulie 2008, atunci cînd postul a cîştigat alături de consorţiul RCS&RDS drepturile de televizare ale meciurilor din Liga 1. sursa: gsp.ro

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.