Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

BOMBĂ în PNL: Un greu și 3 primari au fost RADIAȚI din partid

PNL

Surprize mari în PNL și neplăcute înainte de alegerile locale! Vicepreședintele Consiliului Județean Caraș-Severin, Ilie Iova, a fost radiat din Partidul Național Liberal, ca de altfel și alți trei primari care au plecat la alte partide, a declarat joi, într-o conferință de presă susținută la Reșița, vicepreședintele PNL, Marcel Vela, copreședinte al liberalilor cărășeni.'În urmă cu puțin timp s-a încheiat ședința conducerii filialei județene a PNL Caraș-Severin. Ilie Iova a fost radiat din structura Partidului Național Liberal, în urma declarației sale prin care anunța că va candida la alegerile locale, dar fiind susținut de PSD. Radiați au mai fost și Marian Bocșanu, care va candida la Primăria Bocșa din partea PSOR, Ilie Buzescu, cel care va candida din partea MP (n.r. — la Caransebeș), și Cristinel Răduț, din comuna Constantin Daicoviciu (n.r. — care de asemenea, va susține o altă formațiune politică)', a declarat liderul PNL Caraș-Severin.

Citește și: INEDIT Un calugar roman are un succes nebun in lumea modei

Un caz special este, tot în orașul Bocșa, cel al actualului primar, Eugen Cismăneanțu, care, deși este în continuare membru PNL, a anunțat că va candida pentru Partidul Mișcarea Populară.

În aceeași conferință de presă, Marcel Vela a precizat că PNL Caraș-Severin a decis să nu propună candidat la funcția de vicepreședinte al Consiliului Județean, după ce vicepreședintele Ilie Iova s-a declarat susținător al PSD.

Citește și: Primul oraș care angajează pisici pentru uciderea șobolanilor

Potrivit lui Vela, grupul liberal va sta în sală la ședința Consiliului Județean Caraș-Severin, dar, dacă va fi propus vreun liberal, acesta se va recuza. În ceea ce privește votul pentru alegerea vicepreședintelui, liberalii se vor abține, lăsând PSD-ul să preia conducerea acestui for. Totodată, liderul PNL au anunțat că au încheiat validările candidaților pentru toate cele 77 de organizații locale.

'Unde avem primari în funcție, vom merge cu ei mai departe, dar unde avem primari care au plecat, avem candidați noi, cum este cazul comunelor Fârliug, Sichevița și Constantin Daicoviciu. De asemenea, avem și candidați care nu au mai făcut politică până acum', a subliniat copreședintele filialei județene a PNL.

Citește și: ȘOCANT O cântăreață a murit pe scenă, în timp ce cânta: Ce i s-a întâmplat / VIDEO

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.