Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sorin Ovidiu Vântu își lansează Clubul și promite noi partide

www.romaniatv.net
Sorin Ovidiu Vântu

Controversatul Sorin Ovidiu Vântu reapare în viața publică a României cu un proiect care îi va șoca pe mulți și care ridică multe semne de întrebare. Inițial, SOV a lansat încă de acum două zile pe pagina sa de facebook un mesaj incendiar în care spunea că ”aruncatul cu bolovani în capul jandarmilor este o prostie” și că nu jandarmul e dușmanul, ci sistemul politic actual.

Vezi și: Realitatea BREXIT se vede abia acum! Michel Barnier: 'Bariere comerciale care nu mai existau de 47 de ani'

Momentul unui asemenea mesaj public, devenit viral, nu a fost însă ales întâmplător și nu are legătură doar cu revoltele de stradă din ultimele zile. Chiar în această perioadă, Vântu pregătește relansarea Clubului de Business și Politică SOV, de data aceasta la un nivel mult mai ambițios.

Și dacă Vântu lansează în nume personal ideea de schimbare a sistemului politic actual, Clubul SOV pare a avea exact acest scop. Iar semnele de întrebare se înmulțesc. Cum de lansează SOV acest Club tocmai în perioada cea mai tulbure a României, în care cetățenii nemulțumiți ies in fiecare seară în stradă să caute răspunsuri și să ceară o altă conducere a țării? Și de când a devenit SOV reformatorul României?

A știut SOV dinainte sau doar a intuit că în primăvară românii vor ieși în stradă, deși nimic nu anunța aceste proteste?  Rămân un mister și adevăratele sale intenții în momentul în care se implică într-un proiect care pare de anvergură. Cunoscătorii se vor întreba dacă SOV are de gând să se implice iar în manevre subterane și în controlul instituțiilor statului, așa cum a fost acuzat de nenumărate ori. Sau dacă SOV plănuiește să redevină eminența cenușie a României, cea fără de care nu se mișca nimic.

Iată că în plină ”revoluție” socială, apare ”întâmplător” pe piață Clubul de Business și Politică SOV, iar SOV însuși dă mesaje online care devin virale și care vorbesc despre o mare schimbare. E clar că românilor li se pregătește ceva! Dacă e de bine sau de rău, numai timpul o va spune, dar subiectul va face cu siguranță multe valuri. De ce vrea Vântu să arunce cu sutele de mii de euro pe afacerile altora, sau cu un milion de euro pentru un nou partid politic, iată întrebările grele la care nu puțini se vor strădui să găsească un răspuns.

Pe site-ul Clubului https://www.sov.club/ a apărut deja un mesaj care anunță lansarea proiectului pe 5 aprilie, dar de aici încolo surprizele continuă. Campania vehiculează sume enorme, iar una dintre perspective este cea a unui nou partid politic.

”Poți primi sume între 100.000 și 300.000 de EURO pentru a-ți lansa propria afacere

Poți primi finanțare gratuita pentru afacerea pe care o ai deja

Poți primi consultanță gratuită pentru afacerea ta

Poți primi 1.000.000 de EURO pentru a-ți lansa propriul partid politic

Poți învăța în 3 luni lucruri pe care majoritatea nu le învață într-o viață

Poți ajunge un membru al elitelor acestei țări

Poți învăța lucruri pe care puțini le cunosc, iar cei care le cunosc nu vor să ți le spună”, se arată pe site-ul Clubului de Afaceri si Politica SOV.

Politică și afaceri, un cocktail Molotov dacă la ingrediente se adaugă numele lui Sorin Ovidiu Vântu!

Cât despre mesajul amintit, transmis de SOV pe facebook, acesta aproape că anunță o revoluție. Iar comentariile curg cu sutele, unele admirative, dar și foarte multe care îl pun la zid:

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.