Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

BOMBĂ la DNA! Maria Vasii, avocata lui Liviu Dragnea, acuză procurorii din dosarele Tel Drum și Belina: 'Cerem noi proceduri'

Inquam Photos / George Calin
Inquam Kovesi Dragnea Kovesi

Direcţia Naţională Anticorupţie a anunţat luni că 12 procurori sunt delegaţi în instituţie de la alte parchete, în timp ce doi procurori numiţi în DNA sunt delegaţi la alte parchete. Procurorul general Augustin Lazăr a dispus, luni, încetarea delegării în cadrul DNA pentru şase procurori, care nu îndeplinesc condiţia de vechime în funcţie de minim opt ani.

Printre cei vizați ar fi Mihaela Beldie, cea care a instrumentat dosarul Belina, și Alexandra Lăncrănjan, care a avut în instrumenatare dosarul Tel Drum, a anunțat, la România TV, Maria Vasii, avocata lui Liviu Dragnea.

Citește și: De joi, polițiștii și jandarmii vor putea pedepsi și aceste fapte! Atenție, vor aplica amenzi usturătoare!

”Noi am contestat acești procurori pentru că nu au trecut prin filtrul CSM. Un procuror care e detașat la DNA, de la o structură inferioară, primește un salariu de Înaltă Curte. Salariul e de 3 ori mai mare. Din aceste motive, astfel de venituri pot fi de natură de a influența imparțialitatea. Noi spunem că clienții noștri sunt îngrijorați, pentru că aceștia nu sunt imparțiali. Noi am contestat și procedura lui Jean Uncheșelu. Avem dreptul să cerem respectarea legii și în ceea ce privește cariera procurorilor.

Fiind acte de urmărire penală, persoanele condamnate au dreptul să ceară noi proceduri. Accesul ne e îngrădit la documente.”, a spus Maria Vasii.

Citește și: Bătaie de joc într-un spital din țară. Mii de bolnavi puși pe drumuri .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.