Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

BOMBĂ la Federația Internațională de Atletism: președintele vrea ELIMINAREA canabisului de pe lista cu substanțe interzise

bbc.co.uk
droguri canabis cocaina

Preşedintele Federaţiei Internaţionale de Atletism (World Athletics), Sebastian Coe, a afirmat, marţi, că este favorabil unei schimbări a statutului canabisului pe lista substanţelor interzise, după suspendarea sprinterei americane Sha'Carri Richardson, care a privat-o de Jocurile Olimpice de la Tokyo, informează AFP.

"Eu cred că este un moment oportun pentru a revizui acest statut", a declarat fostul dublu campion olimpic la 1.500 m, într-un interviu acordat agenţiilor de presă internaţionale cu trei zile înainte de debutul probelor de atletism de la JO.

"Nimic nu este bătut în cuie. Din timp în timp, trebuie să ne adaptăm", a adăugat acesta.

Sebastian Coe a profitat de ocazie pentru a-şi exprima simpatia faţă de Richardson, suspendată o lună începând cu 28 iunie de către Agenţia americană antidopaj (USADA), după ce a fost testată pozitiv la canabis cu ocazia selecţiilor olimpice americane.

"Îmi pare rău pentru ea. Am pierdut un talent excepţional şi este o pierdere pentru competiţie", a spus Coe referitor la starul în devenire al atletismului american (21 ani), devenită în 2021 a şasea cea mai rapidă femeie din istorie pe distanţa de 100 m (10 sec 72/100) şi care urma să fie una din marile atracţii ale Olimpiadei de la Tokyo.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.