Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bombă lansată de presa spaniolă: Rafael Nadal și Shakira au avut o relație secretă

bilboard.com
Shakira

O bombă  care ar puetea afecta prestația lui Rafael Nadal la US Open a fost lansată de presă spaniolă. Jurnaliștii de la Tennis World USA, care citează presa din Spania, scriu că înainte de a începe relația cu Gerard Pique, artista s-a întâlnit "în secret" cu Rafael Nadal.

"Din Spania vine o dezvăluire care este o adevărată lovitură: Rafael Nadal și Shakira au avut o relație secretă. Conform lui Jordi Martin, un celebru jurnalist spaniol, cântăreața și jucătorul de tenis și-au început relația clandestină în 2009, când s-au întâlnit pe platourile de filmare pentru videoclipul piesei 'Gypsy'.

Jurnalistul a explicat că cei doi ar fi avut o relație amoroasă intensă înainte ca videoclipul să fie filmat. La acea vreme, se zvonea că Shakira se întâlnește cu Alejandro Sanz, un celebru cântăreț spaniol. Pe de altă parte, situația era mult mai dificilă pentru Rafael Nadal, care era într-o relație cu Mary Perello, pe care o cunoscuse încă din 2005.

Informațiile venite din Spania sunt incredibile și vin într-un moment nepotrivit pentru Rafael Nadal, care încearcă să se concentreze pe US Open. Câștigător la primele două turnee de Grand Slam ale anului, Nadal caută să cucerească cel de-al 23-lea său titlu major.", mai notează cei de la Tennis World USA.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.