DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play Windows Phone Store
CELE MAI NOI ȘTIRI ȘI ALERTE BREAKING NEWS: ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

PRM nu poate participa la alegerile din 11 decembrie. Motivul este HALUCINANT/ DOCUMENT

DECIZI tribuna braila

Partidul România Mare (PRM) nu poate participa la alegerile din 11 decembrie 2016. Această decizie a fost luată deja într-o circumscripție electorală de o instanță de judecată și e doar o chestiune de timp până acestă decizie va fi extinsă la nivel național.

Bomba a fost detonată la Brăila, acolo unde un cetățean, Dănilă Eugen Adrian, a contestat lista PRM pe motiv că listele nu sunt semnate de o conducere legală a partidului confirmată într-un congres înscrie la Tribunal. Cum ultimul președinte statutar a fost Corneliu Vadim Tudor, listele sunt semnate de cineva care se autodenumește președinte interimar al PRM și deci listele nu sunt valabile. Decizia este luată de Tribunalul Brăila. Astfel de contestații au fost depuse potrivit informațiilor noastre în mai toate circumscripțiile.

Decizia nu este însă definitivă și poate fi atacată cu apel la Curtea de Apel Galați.

Interesant este că USR a încercat să intervină de partea PRM în cadru procesului, dar intervenția i-a fost respinsă.

VEZI AICI DECIZIA ȘI MOTIVAREA INSTANȚEI (pdf)

___

Anterior PRM transmisese presei un comunicat prin care anunța că PRM a depus liste complete în toate circumscripțiile:

Partidul România Mare a depus numărul de semnături necesare - 193.000 - şi liste complete în toate circumscripţiile electorale pentru alegerile parlamentare din 11 decembrie, informează un comunicat transmis luni STIRIPESURSE.RO 

"
Vreau să mulţumesc tuturor membrilor partidului care au contribuit la intrarea PRM în cursa pentru Parlamentul României, tuturor preşedinţilor de filiale, al căror rol a fost extrem de important, dar şi tuturor românilor care, prin semnătura lor, au acordat credit PRM, singurul partid autentic naţionalist din România.

Indiferent de piedicile pe care unele organizaţii politice le pun PRM, indiferent de inerţia celor care se opun reformării PRM, indiferent de acţiunile pe care partide fals naţionaliste le întreprind împotriva PRM, noi vom demonstra că în decembrie românii vor şti să facă diferenţa dintre patriotismul autentic al PRM şi naţionalismul de duzină al unor partide mici, al unor oameni mici, adică dintre adevăr şi minciună. (...) Forţa PRM constă în patriotismul pe care îl promovează şi pe care doreşte să îl impună ca regulă în politica românească, precum şi în continuarea luptei anticorupţie, care, aşa cum ştim, a ucis naţiunea română
", susţine Adrian Popescu, preşedinte interimar al PRM, citat în comunicat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.