Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bomba sexy numită de Grindeanu la ROMATSA! Cine este și cât câștigă

Inquam Photos / Octav Ganea
sorin grindeanu

Foarte mulți au criticat aspru grevele pe care controlorii de trafic aerian le-au întreprins arătând cu degetul spre fluturașii de salariu. Aceștia muncesc pe brânci pentru 2.000 de euro pe lună și au tot dreptul să fie nemulțumiți când privesc cine face parte din Consiliul de Administrație al ROMATSA, scrie bugetul.ro. Ultima numire a lui Sorin Grindeanu pentru a face parte din Consiliul de Administrație al ROMATSA va încinge spiritele. După Andreea Lambru, acum o altă bombă blondă (de data aceasta) ocupă o funcție cheie în stat fără să aibă competențele necesare.

Vezi despre cine este vorba si detalii incredibile despre aceasta...

UPDATE:

În urma materialului publicat on-line la 08.06.2017 pe site-ul www.stiripesurse.ro cu titlul „Bomba sexy numită de Grindeanu la ROMATSA! Cine este și cât câștigă”, semnat de Cornel Dumitrescu facem următoarele precizări:

  • Referitor la afirmațiile care pun sub semnul întrebării prestația mea la activitățile externe la care particip în calitatea mea oficială, vă aduc la cunoștiință că printre atribuțiile care mi-au fost delegate se regăsește și cea privind gestionarea relațiilor internaționale. În consecință, am participat la acțiuni generate de către autoritatea publică centrală în cadrul căreia activez sau am răspuns invitațiilor unor organizații și instituții internaționale din domeniul turismului. Scopul acestora a fost de creștere a notorietății României ca destinație turistică pe piețele externe, de a prelua modele de bune practici recunoscute la nivel internațional sau pentru a iniția și a dezvolta relații bilaterale cu instituții guvernamentale din diferite state ale lumii. Precizez că în absolut toate deplasările mele externe, am respectat mandatele care mi-au fost încredințate, iar acțiunile și rezultatele concrete ale acestor vizite sunt consemnate în rapoartele de activitate aferente fiecărei deplasări. Toate aceste acțiuni de promovare a României au fost derulate în strânsă colaborare cu Ministerul Afacerilor Externe și am beneficiat de suportul misiunilor noastre diplomatice din străinătate, fapt care vă poate fi confirmat oficial. Țin să punctez în mod special implicarea mea în calitate de demnitar în derularea atât pe plan extern, cât și pe plan intern a acțiunilor asumate de Guvernul României privind candidatura țării noastre la Organizația pentru Cooperare și Dezvoltare Economică cât și demersurile instituționale de ocupare a unui loc de către țara noastră în Consiliul Executiv al Organizației Mondiale a Turismului.
  • În privința afirmației potrivit căreia aș fi ocupat postul de secretară la UNPR, menționez că nu am ocupat niciodată această funcție și nu am fost niciodată membru al acestui partid. Singura mea tangență cu această formațiune politică este aceea că am fost angajat al Senatului României la grupul UNPR.
  • Tot referitor la experiența mea profesională, vă aduc la cunoștiință faptul că nu am fost niciodată consilier angajat pe Cabinetul Parlamentar al domnului senator Florin Constantinescu, ci Consilier Parlamentar al Senatului României.
  • Cu privire la calitatea mea de membru provizoriu în Consiliul de Administrație al ROMATSA, țin să precizez că am ocupat funcția de consilier parlamentar în Comisia pentru Transporturi şi Energie încă de la înființarea acesteia, în prezent fiind suspendată de drept din funcție.
  • În ceea ce privește studiile mele, punctez faptul că sunt licențiată a Facultății de "Management Financiar - Contabil" din cadrul Universității "Spiru Haret", Bucureşti, am absolvit un master în "Managementul informațiilor de securitate națională" din cadrul Academiei Naţionale de Informaţii "Mihai Viteazul", București și sunt în prezent doctorand în Ştiinţe Politice şi Relaţii Internaţionale, în cadrul SNSPA, Bucureşti. Precizez faptul că parcursul meu profesional și instituțiile de învățământ pe care le-am urmat se regăsesc în CV-ul meu care poate fi consultat oricând.
  • În legătură cu abordările privind viața mea personală, consider că ele nu pot face obiectul unor articole de presă, atâta timp cât îmi este încălcat dreptul la viață privată. Sunt o persoană necăsătorită iar viața mea privată nu consider că este de interes public. Datele prezentate în articol nu pot face obiectul unor speculații în lipsa unor decizii definitive și irevocabile ale instituțiilor abilitate.

Consider firesc și deontologic ca, în momentul în care un demnitar reprezintă subiect al unor investigații jurnalistice, să i se solicite punctul de vedere.

Până la această dată, nu am fost contactată de niciunul dintre jurnaliștii publicației dumneavoastră. Consider că materialul preluat de dumneavoastră și publicat pe site-ul stiripesurse.ro a fost contruit pe baza unor supoziții sau speculații, ce afectează imaginea mea, ca demnitar al statului, cât mai ales imaginea României în străinătate. În virtutea dreptului la replică și pentru o corectă informare a celor care vă citesc, vă rog să publicați acest drept la replică.

Pentru o relație profesională deschisă și corectă, vă stau la dispoziție pentru lămurirea tuturor aspectelor de interes public.

Menționez că acest drept la replică a fost transmis și către redacția publicației www.bugetul.ro, având în vedere faptul că articolul dumneavostră face trimitere către cel apărut pe site-ul respectiv.

Cu respect,

Cristina Ionela Tărteață

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.