Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bomba. Specialist in Intelligence: Ponta putea fi LEGAL si "acoperit" si procuror

ponta spion acoperit ofiter

Decanul Academiei Naţionale de Informaţii, Cristian Troncota dezvaluie ca Victor Ponta ar fi putut fi atat ofiter acoperit cat si procuror, in conditii perfect legale, potrivit legislatiei in vigoare in 1997 cand, potrivit lui Traian Basescu, si-ar fi inceput activitatea in cadrul SIE.

"Dacă era ofiţer acoperit nu-l mai chema Ponta, îşi schimba numele şi nu mai ştia nimeni de el. (...) Dacă vă uitaţi bine în legile existente, atunci în 97, avea voie, pentru că el nu era folosit pe spaţiul intern să dea informaţii despre colegii lui procurori. Era folosit într-o misiune diplomatică, in exteriorul ţării", a spus, marţi, decanul Academiei Naţionale de Informaţii, potrivit jurnalul.ro.

Specialistul in Inteligence sustine insa ca Victor Ponta nu ar fi putut fi ofiter acoperit pentru ca atunci ar fi avut o cu totul alta identitate si "dacă era ofiţer acoperit nu-l mai chema Ponta, îşi schimba numele şi nu mai ştia nimeni de el".

"Din ceea ce a declarat dânsul (n.r. - Traian Băsescu), se pare că ori domnia sa nu ştie ce este ofiţerul sub acoperire, ori se ţine de glume. Un ofiţer sub acoperire înseamnă un ofiţer care are o identitate falsă, are o biografie pe care trebuie să o înveţe", a adaugat Cristian Troncota.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.