Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

BOMBĂ Un fost ministru a fost ELIBERAT din pușcărie de Crăciun! Motivul: E un model

puscarie catuse

Moș Crăciun e bun și cu pușcăriașii! Unul dintre greii din politică a fost eliberat de Crăciun pentru că a fost model de bună purtare după gratii. Fostul ministru al Transporturilor, Relu Fenechiu, iese din închisoare de Crăciun. Fostul lider PNL a fost condamnat la 5 ani de închisoare în dosarul Transformatorul.

Citește și: Dezvăluiri FĂRĂ PRECEDENT: Serviciile secrete știau cu exactitate data la care cade Ponta

Relu Fenechiu îşi ispăşeşte în prezent condamnarea la Penitenciarul de Maximă Siguranţă Vaslui. Conducerea închisorii a considerat rezonabilă cererea deţinutului de a primi o învoire de 24 de ore. Fenechiu a motivat că doreşte să-şi petreacă Crăciunul alături de familie. Fostul baron liberal a beneficiat de această învoire alături de alţi 32 de deţinuţi pentru bună purtare în puşcărie, potrivit ziaruldeiasi.ro.

Citeste si: Udrea, la politie imbracata in craciunita. Cadou neasteptat primit de la mama sa

Fostul ministru a fost condamnat definitiv la 5 ani de închisoare în ianuarie 2014. Relu Fenechiu a fost trimis în judecată de procurorii DNA în iunie 2012, în dosarul "Transformatorul", fiind acuzat că prin firmele sale a vândut transformatoare şi întrerupătoare uzate şi vechi la preţuri de produse noi către Sucursala de Întreţinere si Servicii Energetice Electrice Moldova, cu complicitatea fostei conduceri a instituţiei.

Citește și: Cel puțin 43 de morți după o ciocnire între un autocar și un camion

Relu Fenechiu a fost membru al PNL timp de 18 ani şi se afla la al treilea mandat de deputat în momentul condamnării. El a fost preşedintele PNL Iaşi din 2004, iar din 2008 a deţinut funcţia de vicepreşedinte al PNL la nivel central, după decizia instanţei demisionând din PNL. De asemenea, Fenechiu a fost ministru al Transporturilor timp de şapte luni, până în iulie 2013, când s-a retras din această funcţie ca urmare a condamnării în primă instanţă în dosarul Transformatorul.

Citește și: Iniţiatorul "reţelei citostaticelor", noul şef de cabinet al ministrului de Finanţe

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.