Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

BOMBA ZILEI: DIICOT confirmă OFICIAL că a cerut SUA sprijinul FBI pentru analizele privind ADN-ul Luizei Melencu

diicot3

Procurorii DIICOT au solicitat autorităților din Statele Unite ale Americii sprijinul FBI pentru realizarea analizelor în privința ADN-ului Luizei Melencu. Solicitarea a fost trimisă în SUA de Ministerul Justiției. DIICOT a confirmat oficial informația.

Surse judiciare au precizat că procurorii DIICOT au solicitat autorităților din SUA sprijinul specialiștilor FBI în realizarea analizelor ADN în privința Luizei. Cererea procurorilor a fost transmisă într-un timp foarte scurt de Ministerul Justiției.

Citește și: BUBUIE un nou scandal în MAI: polițiștii din satul fetiței ucise de pedofilul olandez, AUDIAȚI pentru modul cum au acționat

Procurorii DIICOT au găsit, în data de 5 august, un sac cu oase şi cenuşă în pădurea în care a indicat Gheorghe Dincă faptul că şi-a ascuns urmele. Principalul suspect al crimelor din Caracal a susținut, la acel moment, că este vorba despre rămăşiţele umane ale Luizei Melencu (18 ani), pe care ar fi ucis-o în luna aprilie, în aceeaşi zi în care a sechestrat-o.

Însă INML a precizat, în urma analizelor, că nu a putut fi stabilit ADN-ul din rămășițe, deoarece oasele erau calcinate excesiv, de aceea procurorii au cerut o nouă expertiză.

DIICOT a cerut, marți, mamei Luizei, noi probe ADN, însă aceasta a refuzat procedura.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.