Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bombele primei zile de campanie electorală la Iaşi

topiasi.ro
bodea maricel

Doi candidaţi cu şanse foarte mari de a ocupa cele mai importante funcţii administrative în Iaşi - PSD-istul Maricel Popa e principalul favorit pentru funcţia de şef al Consiliului Judeţean, iar liberalul Marius Bodea este candidatul cu a 2-a şansă la funcţia de primar al Iaşului - au fost vineri la TELE M. Cu această ocazie fiecare a lansat câte o bombă prin care în mod cert se vor încurca jocurile politice actuale, relatează topiasi.ro

Maricel Popa îl aruncă la coşul de gunoi pe consilierul lui Chirica

Dornic să-şi netezească drumul spre funcţia de şef al judeţului, PSD-istul Maricel Popa n-a avut nici o ezitare să îl desfiinţeze pe şeful judeţului din perioada 2008-2012, Constantin Simirad, chiar dacă cel atacat este consilier special al candidatului PSD la Primărie, Mihai Chirica. "Simirad cât a stat la Consiliul Judeţean n-a făcut nimic. Dar nimic n-a făcut. îmi pare rău, îl stimez ca profesor de matematică, dar să nu faci nimic... Simirad a fost una din erorile Iaşului. Trebuie să se uite în oglindă şi să explice de ce a blocat Iaşul. Nici ca primar nu a făcut ceva.Pe oamenii de afaceri îi făcea numai golani, hoţi şi vagabonzi. Cum să creezi un mediu de afaceri competitiv când de la Primărie erai numai înjurat. Clar, Simirad a fost o catastrofă. Chiar dacă m-a făcut cetăţean de onoare, l-am contrazis de fiecare dată când o lua pe câmpii", a spus Maricel Popa.

Prudent, candidatul PSD la şefia CJ l-a lăudat pe Mihai Chirica, dar destul de firav, aşa că este de aşteptat ca tabăra PSD din municipiu să reacţioneze.

Bodea: sunt în spatele lui Chirica dar pot face schimbarea dacă mă votează fanii celorlalţi candidaţi

Prezent ceva mai târziu în platoul TELE M, candidatul PNL la Primărie a făcut şi el cel puţin o declaraţie care va face valuri."Oamenii care chiar vor schimbare vor trebui să dea votul celui care are cea mai mare şansă de a face această schimbare. Altfel votul se risipeşte şi rămâne în funcţie tot cel de care vor să scape. De aceea trebuie făcut un compromis. Oamenii să se uite că cel pe care-l susţin nu are nici o şansă şi să orienteze votul spre candidatul de pe locul 2, în situaţia Iaşului eu, sunt în spatele domnului Chirica, nu la foarte multe procente dar în spate, însă situaţia e foarte volatilă. Deci dacă vrei schimbare îi dai votul celui care are cea mai mare şansă de a face această schimbare, în situaţia Iaşului să îmi acorde mie votul", a spus Marius Bodea.

Este prima oară când liberalul admite public faptul că este în spatele candidatului PSD în sondajele de opinie. Iar faptul că Bodea îşi începe campania electorală cerând oamenilor să nu mai voteze candidaţii cu şansa 3, 4, 5 dacă vor într-adevăr schimbarea arată că acesta va fi principalul mesaj al PNL în campania electorală: polarizarea voturilor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.