Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bona filipineză a cuplului Vanghelie-Mizil RUPE TĂCEREA: 'Mi-au înscenat totul fiindcă…'

Ziua Veche
vanghelie mizil

Răsturnare de situaţie în scandalul momentului! Judith Pamonang, bona filipinează care este acuzată de cuplul Vanghelie-Mizil că le-a furat bunuri, susţine că totul a fost o înscenare.

„Mi-au înscenat totul fiindcă am plecat”, spune cea acuzată că a sustras bunuri de zeci de mii de euro din casa lui Vanghelie, potrivit Cancan.

Judith Pamonang afirmă că Marian Vanghelie şi Oana Mizil, iubita acestuia, încearcă să o discrediteze şi să-i pună în spate lucruri pe care nu le-a făcut, şi asta după ce a refuzat să mai lucreze pentru ei.

Rouen Tiocson Reyes, preşedintele comunităţii filipineze în România, a declarat pentru CANCAN.ro că Judith i-a spus că nu a furat nimic, şi că foştii ei patroni au inventat totul când au aflat că nu a plecat din ţară.

Kovesi, pe urmele Liei Olguța Vasilescu / VIDEO

Este foarte trist pentru noi, comunitatea filipineză este acuzată! Judith nu a furat nimic, am vorbit cu ea, asta mi-a spus! A întrebat-o pe Oana Mizil dacă poate pleca să îşi găsească un alt angajator. Ea şi-a scris demisia de două ori. Oana Mizil i-a spus bonei că dacă pleacă, trebuie să îi plătească toate cheltuielile pe care ea le-a făcut atunci când a angajat-o: viză, documente, bilet de avion etc. Oana m-a sunat înainte de a merge la televizor. Apoi am rămas surprins când am văzut-o pe sticlă. M-a sunat şi după intervenţia în direct şi mi-a spus că nu acuză comunitatea filipineză. Eu, personal, am avut o problemă după acest scandal. S-au publicat minciuni şi noi, filipinezii, suferim! A trebuit să rezolv o problemă personală, legată de permisul meu şi al soţiei mele în România, şi am experimentat discriminarea după acest scandal. Staţi puţin, le-am spus, nu ne implicaţi într-un proces prin publicitate. Nu putem să tratăm pe cineva ca şi cum ar fi vinovat când nici măcar nu este un proces”, a declarat Reyes.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.