Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Booking va genera 700 de noi locuri de muncă în Sectorul 4

gds.ro
booking

Booking.com, platforma online de rezervări pentru cazare și călătorii, deschide în zona Tineretului din Bucureşti noul său Centru de Excelenţă. Sunt anunțate 700 de noi locuri de muncă, generate direct de companie, anunţă pe facebook primarul Sectorului 4, Daniel Băluţă, anunță bugetul.ro.

„Veste extraordinară pentru noi, cei din Sectorul 4!

Liderul mondial în călătorii online şi servicii asociate, Booking Holding, a decis să își deschidă aici noul său Centru de Excelență!

Acesta este situat în zona Tineretului, într-o clădire nou construită, cu suprafața de 32.000 mp”, a scris primarul Băluță.

700 de noi locuri de muncă sunt generate direct de această companie, însă, indirect, această investiție va duce la o dezvoltare majoră a comunității noastre, deoarece în viitorul apropiat acest hub de investiții urmează să își dubleze suprafața până la 63.000mp.

„Faptul că o companie de un asemenea calibru alege Sectorul 4 pentru o investiție atât de importantă într-o perioadă oarecum incertă, arată că dezvoltarea comunității noastre se simte și prezintă garanții de viitor.

La doar câteva sute de metri distanță pe Calea Șerban Vodă și-a deschis primele birouri din România, acum un an, Tesla, iar pe Șoseaua Berceni, Can-Pack a făcut investiții de 50 milioare euro, într-o nouă linie tehnologică, iar aceștia nu sunt singurii…

Le mulțumesc acestor investitori că au ales Sectorul 4, știu cât de importante sunt companiile dumnealor pentru bunăstarea noastră, a oamenilor din sudul Bucureștiului”, a transmis edilul Sectorului 4.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.