Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

BOR se MOBILIZEAZĂ: Arhiepiscopia Clujului a donat Spitalului de Boli Infecţioase din Cluj-Napoca 181.145 de lei şi un aparat de monitorizare

Inquam Photos / Octav Ganea
bani curs leu euro

Biserica Ortodoxă Română se mobilizează. Arhiepiscopia Clujului a donat Spitalului de Boli Infecţioase din Cluj-Napoca 181.145 de lei şi un aparat de monitorizare. Mai mult, Arhiepiscopia oferă mâncare și pentru 450 de familii singure.

"În aceste zile de mare încercare avem nevoie unii de alţii şi cu toţii laolaltă avem nevoie de ajutorul lui Dumnezeu, dar şi de fapte concrete care să îi ajute pe cei care se luptă sau sunt afectaţi de această pandemie de coronavirus, care nu a ocolit nici ţara noastră. Pentru a veni în sprijinul medicilor şi a personalului medical din prima linie, care îi îngrijesc pe fraţii noştri bolnavi de coronavirus, Înaltpreasfinţitul Părinte Mitropolit Andrei, Preasfinţitul Părinte Episcop vicar Benedict Bistriţeanul, angajaţii Centrului eparhial, protopopii, preoţii din protopopiatele Cluj II şi Cluj I, precum şi Centrul de Îngrijiri Paliative "Sfântul Nectarie" din Cluj-Napoca au donat suma de 181.145 lei Spitalului Clinic de Boli Infecţioase din Cluj-Napoca", se arată într-un comunicat trimis, joi, de Arhiepiscopia Clujului.

 

Citește și: PING-PONG cu nervii timișorenilor: Maternitatea Odobescu NU SE REDESCHIDE, carantina contină

În plus, Arhiepiscopia Clujului oferă hrană şi asistenţă pentru 450 de familii singure.

"La această donaţie în bani, menită să asigure sprijin în achiziţionarea de materiale sanitare de primă necesitate se adaugă şi donarea de către Arhiepiscopie a unui monitor pentru funcţiile vitale Biocare iM 12E, cu accesorii, în valoare aproximativă de 7.000 de lei. De la începutul acestei epidemii în ţara noastră, Arhiepiscopia Clujului, prin cele 4 cantine sociale, la care se adaugă şi Cantina Facultăţii de Teologie Ortodoxă, precum şi prin Societatea Femeilor Ortodoxe din Cluj-Napoca oferă zilnic hrană şi asistenţă la domiciliu pentru 450 de familii sau persoane singure, iar până în prezent ajutoarele au fost în valoare de 45.000 lei", se mai arată în comunicat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.