Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Boris Becker a ieșit din închisoare: Învârteala de 825.000 de euro l-a ținut numai opt luni în spatele gratiilor

cloudfront.net
Boris Becker

Fostul număr 1 mondial al tenisului, Boris Becker, a fost eliberat joi din închisoarea britanică, unde executa o pedeapsă pentru infracţiuni financiare în vederea deportarii, a informat agenţia de presă PA, fără a preciza destinaţia campionului german. În vârstă de 55 de ani, de şase ori câştigător de Grand Slam, Becker, care locuieşte în Marea Britanie din 2012, a fost găsit vinovat în aprilie de ascundere sau transfer ilicit de sute de mii de euro şi lire sterline pentru a evita stingerea datoriilor după ce a fost declarat falimentar.

El a fost condamnat la doi ani şi jumătate de închisoare de un tribunal din Londra, dar a ispăşit doar opt luni. El a fost acuzat în special că a transferat sute de mii de lire sterline dintr-un cont profesional în alte conturi, în special cele ale fostelor sale soţii, că nu şi-a declarat proprietate în Germania şi că ar fi ascuns un împrumut de 825.000 de euro şi acţiuni la o companie.

Boris Becker, care a contestat toate acuzaţiile, fusese, pe de altă parte, achitat de alte acuzaţii, inclusiv cele legate de dispariţia trofeelor ​​sale. El a asigurat audierea că nu ştie unde sunt. Printre cele nouă premii pe care creditorii şi-ar fi dorit să pună mâna se numără două dintre cele trei cupe ale sale de la Wimbledon, două trofee la Australian Open şi aurul de dublu la Jocurile Olimpice din 1992. Fosta vedetă a tenisului a spus în cadrul procesului, care a avut loc în perioada 21 martie – 8 aprilie, că mai are „multe” dintre premiile şi amintirile pe care le-a adunat în 15 ani pe circuit, însă unele au dispărut.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.