Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Boris Becker face previziuni despre evoluția Simonei Halep: 'Va câștiga Australian Open'

www.agerpres.ro
Boris Becker

Fostul tenismen, Boris Becker, se află la București pentru a participa în calitate de invitat de onoare la un concurs foarte important de șah, Superbet Chess. Boris Becker a vorbit, în cadrul evenimentului, despre Simona Halep, pe care o consideră favorită la Australian Open, potrivit Mediafax.

”O știu pe Simona de mult timp. I-am comentat meciurile și am văzut-o câștigând Roland Garros și Wimbledon. Are niște picioare incredibile. Fizic, nu este cea mai înaltă și cea mai puternică. În schimb, este foarte inteligentă, are o inimă mare. Acum este în vacanță, altfel ar fi aici. Simona este la un nivel foarte înalt. Pare foarte obosită în cea de-a doua parte a sezonului și cred că aceasta este problema pe care va trebui să o rezolve. Ea trebuie să alerge mult ca să câștige meciuri. Fizic și mental, în cea de-a doua parte a sezonului, Simona obosește și să câștige două meciuri consecutive devine ceva complicat pentru ea”, a spus Boris Becker, potrivit Digisport, despre Simona Halep.

Vezi si: A început epurarea în Guvern: copiii fruntașilor PSD și-au luat zborul + Ludovic Orban și-a numit șeful Cancelariei Prim-Ministrului

Boris Becker este de părere că Simona Halep va fi favorită pentru Australian Open: ”Cred că Australia, datorită suprafeței și a faptului că este la începutul anului, va fi locul unde o vom vedea câștigând următorul trofeu”.

”Vorbesc deseori cu Simona, dar nu cred că are nevoie de sfaturile mele. Îl are pe Darren Cahill și o întreagă echipă în spatele ei. În Germania, mă ocup de tenisul masculin. Sunt un mentor pentru mulți jucători de top din Germania. Mă ocup și de echipa pentru Cupa Davis. Sunt ocupat, dar îi doresc Simonei numai bine”, a mai spus fostul mare tenismen.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.