Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Boris Johnson devine mai popular în Ucraina decât la Londra: Premierul britanic a devenit cetățean de onoare al Odesei (Video)

boris johnson zelenski

Premierul britanic Boris Johnson a primit titlul de cetățean de onoare al Odesei și trei distincții onorifice ale primarului Odesei care poartă numele lui Grigori Marazli, a anunțat primarul orașului, Gennady Trukhanov, într-o înregistrare video publicată pe Telegram.

Edilul a spus că a semnat un ordin de acordare a distincțiilor onorifice lui Johnson cu insigne de onoare numite după Grigori Marazli. „Astfel, el devine cetățean de onoare al Odesei”, a declarat Trukhanov.

Potrivit acestuia, Johnson a fost primul britanic care a primit titlul de cetățean de onoare al Odesei în întreaga istorie a existenței acesteia, începând cu 1862. De asemenea, primarul i-a mulțumit premierului britanic pentru ajutorul financiar și pentru arme.

În luna mai, primarul orașului ucrainean Vasilkov din regiunea Kiev, Natalya Balasinovici , a anunțat că autoritățile locale au decis să numească digul după premierul britanic Boris Johnson.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.