Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Boris Johnson, face marele anunț așteptat de toți: 'vom bea o halbă de bere în pub'!

boris johnson

BORIS Johnson a declarat astăzi că deblocarea țării și ridicarea restricțiilor vor continua în termenul stabilit. El le-a promis  britanicilor că va fi din nou în pub “în câteva zile”.Prim-ministrul a declarat că este optimist și a spus că abia așteaptă să meargă la frizerie atunci când saloanele de coafură și frizeriile se redeschid pe 12 aprilie.

Vorbind sâmbătă la forumul virtual de primăvară al conservatorilor, Boris a spus că nu este nimic care să-l descurajeze să continue planul de relaxare al restricțiilor în Anglia. El a spus: „Peste doar câteva zile, în sfârșit voi putea merge la frizerie.
„Dar, mai important decât atât, voi putea să cobor pe stradă și cu prudență, dar ireversibil, voi bea o halbă de bere în pub. „Și așa cum stau lucrurile, nu văd absolut nimic în datele științifice care să mă descurajeze să continui planul spre libertate, să ne deblocăm economia și să ne întoarcem la viața pe care o iubim”. Restaurantele și puburile din Anglia vor putea servi clienții în zone de relaxare în aer liber începând cu 12 aprilie, în faza a doua a ridicării lockdownului și restricțiilor. Apoi li se va da undă verde pentru a se redeschide în interior începând cu 17 mai, cu condiția îndeplinirii regulilor specifice Covid.

 

Conţinutul acestui site nu reprezintă poziţia oficială a Secretariatului General al Guvernului - Departamentul pentru Românii de Pretutindeni.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.