Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Boris Johnson îi recomandă lui Trump să nu se implice în campania electorală din Marea Britanie

Cloudfront.net
boris johnson jeremy corbyn

Premierul Boris Johnson a declarat vineri că ar fi "cel mai bine" ca președintele SUA, Donald Trump, să nu se implice în campania electorală din Marea Britanie, după ce liderul american a afirmat luna trecută că o victorie a lui Jeremy Corbyn, liderul laburiștilor, ar fi "rea" pentru Regatul Unit, relatează mediafax.

"Cel mai bun lucru (atunci) când ai aliați și prieteni apropiați, precum SUA și Marea Britanie, este ca nicio parte să nu se implice în alegerile celuilalt", a afirmat liderul de la Londra.

Trump, care va vizita Marea Britanie săptămâna viitoare, cu ocazia unui summit NATO la Londra, a afirmat la finalul lunii octombrie că o eventuală victorie electorală a lui Jeremy Corbyn, liderul Partidului Laburist, ar fi rea” pentru Regatul Unit.

În schimb, Donald Trump a lăudat performanţele premierului britanic în exerciţiu, Boris Johnson, liderul Partidului Conservator.

Jeremy Corbyn l-a acuzat pe Donald Trump de ingerinţe în procesul electoral din Marea Britanie pentru a-l ajuta pe Boris Johnson înaintea scrutinului parlamentar anticipat din data de 12 decembrie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.