Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Boris Johnson jignește GRAV monarhia: petrecere în Downing Street, în ajunul înmormântării prințului Philip

www.theguardian.com
party Guvern

Membri ai personalului angajat la biroul premierului britanic Boris Johnson de la 10 Downing Street au organizat o petrecere în plin lockdown şi în ajunul funeraliilor prinţului Philip, a informat joi cotidianul The Telegraph, notează AFP.

Consilieri şi funcţionari s-au adunat pentru a sărbători plecarea a doi membri ai echipei prim-ministrului, directorul de comunicaţii James Slack şi unul dintre fotografii personali ai lui Boris Johnson, a precizat jurnalul conservator, informează Agerpres.

Aceste noi dezvăluiri sunt publicate într-un moment în care premierul luptă pentru a se menţine în fruntea guvernului după ce a prezentat miercuri scuze în parlament pentru participarea sa la o petrecere în grădina de la Downing Street în plin lockdown în 2020.

Această nouă petrecere din Downing Street a avut loc, potrivit The Telegraph, în ajunul înmormântării soţului reginei Elisabeta a II-a, în timp ce ţara se afla într-o perioadă de doliu naţional.

Imaginile reginei, stând singură în primul rând în biserică, din cauza restricţiilor legate de COVID-19, au simbolizat atunci rigorile lockdownului în Marea Britanie.

content-image

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.