Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Boris Johnson va impune controale la granițele Marii Britanii

Agerpres
Boris Johnson

Boris Johnson va impune controale la granițele Marii Britanii, îmbunătățiri ale sistemului de sănătate și investiţii în infrastructura din nordul ţării, au declarat surse din cadrul Partidului Conservator pentru Daily Mail, potrivit Mediafax.

Surse conservatoare au declarat că premierul are în vedere divizarea Biroului de Imigrare.pentru a crea un nou departament pentru frontiere și imigrări, în conformitate cu angajamentul său de a reduce numărul de migranți slab calificați care ajung în Marea Britanie.

Vezi și: Prim-ministrul Orban face anunţul aşteptat: Legea bugetului de stat, prin angajarea răspunderii Guvernului dacă PSD nu face pe placul PNL

Noul departament se va concentra pe punerea în aplicare a unui sistem de imigrație bazat pe puncte în stil australian și întărirea granițelor Regatului Unit - lăsând biroul intern să se concentreze pe lupta împotriva criminalității.

Johnson va folosi, de asemenea, un fond de infrastructură de 100 de miliarde de lire sterline pentru a-i recompensa pe alegătorii din regiunile centarle şi de nord ale ţării, care au votat pentru prima dată Partidul Conservator.

Strategia sa de „Boosterism” va implica pomparea numerarului în regiunile neglijate, în încercarea de a crește oportunităţile de muncă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.