Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Borussia Dortmund a început campania de transferuri: Ramy Bansebaini, primul transfer al vicecampioanei

Bundesliga

Internaţionalul algerian Ramy Bensebaini (28 de ani), aflat la sfârşitul contractului cu Borussia Moenchengladbach, a semnat cu rivala Borussia Dortmund pentru următoarele patru sezoane, până în vara lui 2027, a anunţat luni gruparea din Dortmund, scrie AFP.

Fundaş stânga, Ramy Bensebaini va compensa astfel plecarea internaţionalului portughez Raphael Guerreiro, care nu-şi va mai prelungi înţelegerea cu vicecampioana Germaniei.

"Ramy este un jucător care are multă experienţă la nivel naţional şi internaţional, el evoluând atât în Bundesliga cât şi în Ligue 1, jucând şi în Liga Campionilor şi în Europa League, este şi un jucător de bază al naţionalei ţării sale. Suntem siguri că va progresa în continuare şi va contribui din plin la angrenajul Borussiei Dortmund", a declarat directorul sportiv de la Dortmund, Sebastian Kehl.

După trei sezoane la Rennes (2016/19), Bensebaini a ajuns la Gladbach în vara lui 2019, iar în sezonul 2020/21 a jucat în Liga Campionilor, ceea ce se va întâmpla şi cu noua sa echipă.

"Ştiu de ce este capabilă Borussia, abia aştept să fac parte din familia BVB, să joc pentru trofee şi să experimentez această atmosferă specială de la Dortmund", a spus Bensebaini, campioana al Africii cu Algeria în 2019.

Borussia Dortmund a încheiat sezonul 2022/23 pe locul doi, după Bayern Munchen, având acelaşi număr de puncte, dar un golaveraj mai slab.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.