Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Borussia Dortmund anunţă organizarea 'Virtual Asia Tour': discuţii cu fanii și transmisii în direct de la antrenamentele echipei

www.japantimes.co.jp
Usain Bolt Borussia Dortmund

Clubul Borussia Dortmund a anunţat marţi organizarea ''Virtual Asia Tour'' în luna august după ce turneul pe care ar fi trebuit să-l efectueze atunci pe continentul asiatic a fost anulat în contextul pandemiei de coronavirus, scrie dpa.

Borussia ar fi urmat să dispute în ultima lună a verii meciuri în China şi în ţările Asiei de Sud-Est, potrivit agerpres.ro.

Citește și: Cutremur pe piața din România! DNA intră tare și destructurează caracatița anunțată de Nelu Tătaru

Conform sursei, turneul virtual ar urma să cuprindă sesiuni de discuţii cu fanii, transmisii în direct de la antrenamentele echipei, posibil şi de la unele amicale în cazul în care acestea vor avea loc.

''Mulţi fani şi parteneri din Asia ne-au contactat spunându-ne că vor să-i cunoască mai îndeaproape pe jucători, mai ales în această perioadă dificilă. Acest lucru ne-a determinat să dezvoltăm comunicarea online între Dortmund şi ţările din Asia'', a declarat Carsten Cramer, directorul general al clubului.

Citește și: EXCLUSIV Denunțătorul Elenei Udrea a fost omenit, în starea de alertă, cu 5 milioane de euro de Poliția de Frontieră! Contract cu iz de Servicii

Borussia Dortmund va încheia pe locul 2 în Bundesliga. Cu 69 puncte după 33 de etape, când a rămas o etapă, echipa este la 10 puncte în spatele lui Bayern Munchen, care a câştigat a opta oară consecutiv campionatul. Echipa antrenată de Lucien Favre nu mai poate fi ajunsă de ocupanta locului 3, RB Leipzig, de care o despart 6 puncte.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.