Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Borussia Dortmund, probleme cu accidentările înainte de începerea noului sezon

espn

Echipa germană de fotbal Borussia Dortmund se confruntă cu o serie de accidentări în rândul jucătorilor săi, cu mai puţin de două săptămâni înaintea primului său meci oficial din nou sezon, informează DPA.

Ultimul pe listă este portarul elveţian Gregor Kobel, care a suferit o leziune musculară duminică, în cursul meciului amical câştigat de Borussia Dortmund în faţa lui Manchester United (3-2), la Las Vegas, conform Agerpres.

Kobel a fost înlocuit de Alex Meyer la pauza meciului cu "diavolii roşii" şi este incert pentru partida din primul tur al Cupei Germaniei, împotriva formaţiei de ligă inferioară Schott Mainz, programată pe 12 august, însă ar putea fi apt de joc pentru startul noii ediţii din Bundesliga, o săptămână mai târziu.

Gregor Kobel este al patrulea fotbalist din lotul Borussiei Dortmund care s-a accidentat în timpul turneului de pregătire din Statele Unite, după Nico Schlotterbeck, Julien Duranville şi Thomas Meunier.

Alţi doi jucători din lotul vicecampioanei Germaniei, Jamie Bynoe-Gittens şi Giovanni Reyna, sunt încă nerefăcuţi complet după problemele medicale cu care s-au confruntat.

Borussia Dortmund va primi vizita formaţiei FC Koln, pe 19 august, în prima etapă a campionatului Germaniei ediţia 2023-2024.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.