Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Borussia Dortmund şi Bayern Munchen şi-au anulat antrenamentele

dw
Bayern Munchen suparare

Primele două clasate din Bundesliga, Bayern Munchen şi Borussia Dortmund, şi-au anulat, marţi, antrenamentele, la fel ca şi alte cluburi de fotbal din Germania, în timp ce echipa Hertha Berlin a intrat în carantină după descoperirea primului caz pozitiv la coronavirus, informează AFP.

Borussia Dortmund, aflată pe locul al doilea în clasament, a anunţat marţi întreruperea antrenamentelor pentru cel puţin o săptămână, potrivit Agerpres.ro.

Citește și: RCS&RDS, mesaj pentru toți clienții săi! Recomandarea făcută luni, în plină criză declanșată de coronavirus

La rândul său, Bayern a transmis pe pagina sa de internet că antrenorul Hansi Flick şi directorul sportiv Hasan Salihamidzic "au decis că marţi nu va avea loc un antrenament colectiv".

Dintre celelalte cluburi din Bundesliga, FC Koln, situat în inima zonei cele mai contaminate din vestul ţării, a anunţat marţi întreruperea antrenamentelor până pe 27 martie.

Lotul echipei germane de fotbal Hertha Berlin, staff-ul tehnic şi membri ai staff-ului administrativ au intrat marţi într-o carantină de două săptămâni la domiciliu după ce un fotbalist a fost testat pozitiv la noul coronavirus.

Echipa era programată să îşi reia antrenamentele marţi, după suspendarea Bundesligii înaintea weekend-ului trecut, dar sesiunea de pregătire a fost anulată.

Citește și: Ultimă oră! CEC Bank, decizie pentru românii cu credite, pe fondul răspândirii coronavirusului: Se amână cu 30 de zile! .

Clubul nu a menţionat numele jucătorului bolnav.

Echipele din Bundesliga au ajuns luni la un acord pentru o suspendare a meciurilor din primele două ligi până pe 2 aprilie. Autorităţile din Berlin au interzis toate evenimentele publice şi private cu peste 50 de persoane până cel puţin pe 19 aprilie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.