Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Botoșani: Proprietarul apartamentului afectat de explozie, transferat la Iași

smurd

Proprietarul apartamentului de pe strada Primăverii din municipiul Botoşani în care a avut loc explozia de vineri a fost transferat, sâmbătă, cu un elicopter SMURD la o clinică din Iaşi, a anunţat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă, potrivit agerpres.ro

Bărbatul în vârstă de 71 de ani a suferit arsuri pe mai mult de jumătate din suprafaţa corpului şi a fost internat timp de 26 de ore pe Secţia de Anestezie şi Terapie Intensivă a Spitalului Judeţean de Urgenţă ''Mavromati'' din Botoşani, unde a fost intubat. 

Explozia din apartamentul de pe strada Primăverii din municipiul Botoşani a fost produsă, cel mai probabil, de un arc electric generat de pornirea unei hote. Anchetatorii susţin că proprietarul apartamentului ar fi sesizat mirosul puternic de gaz din locuinţă şi ar fi încercat să deschidă hota. 

Deflagraţia s-a soldat cu rănirea gravă a proprietarului, dar şi a altor patru persoane, dintre care şi un copil de 11 ani, din apartamentele vecine. 

Alte peste 20 de persoane au fost evacuate, iar imobilul a devenit nelocuibil până la efectuarea unei expertize tehnice.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.