Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Botoşani: Două persoane reţinute de poliţişti pentru contrabandă, în urma a şase percheziţii

thetimes.co.uk
arestat maini inchisoare catuse

Poliţiştii din Botoşani au reţinut două persoane după ce, în urma unor percheziţii, la locuinţele lor au fost găsiţi peste 100 de litri de alcool şi aproximativ 17.000 de pachete de ţigări, a anunţat, vineri, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ), Delia Nenişcu.

Potrivit sursei citate, poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice din IPJ Botoşani au pus în executare, joi, şase mandate de percheziţie domiciliară şi auto, la persoane bănuite de comiterea infracţiunii de contrabandă, din judeţele Botoşani şi Suceava.

"În cadrul activităţilor desfăşurate, la locaţiile vizate au fost identificate şi ridicate în vederea continuării cercetărilor 16.718 de pachete de ţigarete, de diferite mărci, de provenienţă duty free şi peste 100 de litri de alcool, pentru care persoanele percheziţionate nu deţineau documente legale de provenienţă. În urma activităţilor desfăşurate două persoane au fost conduse la sediul poliţiei, în baza unor mandate de aducere", a afirmat Nenişcu.

De asemenea, în acelaşi context, în municipiul Botoşani, a fost depistat, în trafic, un autoturism, condus de o persoană bănuită de comiterea infracţiunii de contrabandă, iar în urma percheziţiei efectuate, în interiorul acestuia, au fost identificate 450 de pachete de ţigarete şi nouă litri de alcool, pentru care persoana în cauză nu deţinea documente legale de provenienţă.

Şoferul a fost sancţionat contravenţional cu amendă în cuantum de 20.000 de lei, iar ţigările, alcoolul şi autoturismul au fost confiscate în vederea continuării cercetărilor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.