Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Botoşaniul a făcut instrucţie cu Voluntari: Moldovenii rămân liderii Ligii I / VIDEO

www.gsp.ro
Voluntari Botoșani

FC Botoșani continuă să fie surpriza plăcută a campionatului. Echipa antrenată de Costel Enache și-a confirmat statutul de lider și i-a predat o lecție de fotbal lui FC Voluntari, impunându-se în fața ilfovenilor cu 3-1.

Oaspeții au început extrem de alert meciul și au reușit să deschidă scorul după doar 11 minute. Moruțan a creat o fază în banda stângă, a centrat, mingea a ajuns la Golofca, care l-a învins pe Balauru cu un șut plasat.

Voduț a egalat pentru ilfoveni în minutul 34. Acesta a primit o minge de la Pârcălabu și a înscris din șase metri. Botoșănenii au revenit însă în avantaj în prelungirile primei reprize, dintr-o fază suspectă de ofside. Cucu l-a lansat extraordinar pe Golofca, acesta a finalizat pe lângă Balaure, însă reluările TV au arătat că jucătorul oaspeților se afla într-o poziție afară din joc.

VIDEO CU GOLURILE

Introdus pe teren de doar trei minute, Lorand Fulop a mărit avantajul oaspeților în minutul 54. Acesta a preluat o minge în careu, a preluat elegant, iar portarul Balauru s-a văzut din nou învins.

Seara complet ratată a gazdelor a devenit completă în ultimele 10 minute: Alexandru Răuță a văzut roșu direct după o intrare de-a dreptul criminală la Daniel Popa. La doar șase minute a văzut roșu direct și goalkeeper-ul Balauru, eliminat direct pentru proteste. Locul său între buturi a fost luat de atacantul Voduț. FC Botoșani câștigă meciul cu Voluntari și rămâne liderul-surpriză din Liga 1, acumulând 10 puncte, în timp ce FC Voluntari rămâne pe locul șapte, cu patru puncte.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.