Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Botoșaniul nu mai face față numărului mare de persoane care vor să se vaccineze: Prefectul anunţă deschiderea unui nou centru de vaccinare

Inquam Photos / Octav Ganea
vaccinare

Un nou centru de vaccinare va fi deschis, săptămâna viitoare, în municipiul Botoşani, a declarat, pentru Agerpres, prefectul Dan Nechifor.

Noul centru va funcţiona la Sala Polivalentă "Elisabeta Lipă" şi va dispune de trei fluxuri de vaccinare. Măsura a fost adoptată pe fondul aglomeraţiei înregistrate în ultima săptămână la centrul de vaccinare deschis la Colegiul Tehnic "Gheorghe Asachi".

"Aţi văzut foarte bine că media zilnică a persoanelor care doresc să se vaccineze este de 1.500 de persoane. Probabil marţi sau miercuri vom deschide centrul de vaccinare de la Sala Sporturilor, unde sunt condiţii foarte bune pentru cei care vor să se vaccineze", a afirmat Nechifor.

Pentru a face faţă valului de solicitări, autorităţile din Botoşani au decis organizarea, în acest sfârşit de săptămână, a unui maraton de vaccinare la singurul complex comercial de tip mall din municipiu.

Rata de infectare cu COVID-19 la nivelul judeţului Botoşani era, sâmbătă, de 4,78 cazuri la 1.000 de locuitori, în timp ce în municipiul Botoşani incidenţa cumulată pe ultimele 14 zile se ridică la 9,04/1.000.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.