Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

BPN al PSD va analiza, joi, propunerile pentru funcția de ministru al Cercetării și Inovării - surse

ziaruldevalcea.ro
sigla PSD

Conducerea centrală a PSD se va reuni, joi, într-o ședință de Birou Permanent Național, pentru a discuta propunerile de candidați pentru funcția de ministru al Cercetării și Inovării, au declarat miercuri, pentru MEDIAFAX, surse social-democrate.

”În BPN al PSD de joi se vor analiza propunerile de candidați pentru funcția de ministru al Cercetării”, au precizat pentru MEDIAFAX surse social-democrate.

Săptămâna aceasta expiră cele 45 de zile de interimat ale lui Viorel Ștefan în funcția de ministru al Cercetării, astfel că premierul Viorica Dăncilă trebuie să facă o nouă propunere de ministru.

Printre numele vehiculate în partid ca variante de ministru al Cercetării se regăsesc senatorii PSD Ecaterina Andronescu, Daniel Breaz și Șerban Valeca, au spus pentru MEDIAFAX surse social-democrate.

Președintele Klaus Iohannis a semnat, pe 12 septembrie, decretele de vacantare a funcției de ministru al Cercetării și Inovării, ca urmare a demisiei fostului ministru Nicolae Burnete, precum și de numire a vicepremierului Viorel Ștefan ca ministru interimar al cercetării și inovării.

Pe 31 august, Nicolae Burnete a anunțat că demisionează din funcția de ministru al Cercetării şi Inovării, el precizând într-un comunicat remis MEDIAFAX că decizia sa este irevocabilă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.