Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Brașov: 7 gospodării au fost inundate în urma ploilor abundente din ultimele ore

ISU Hunedoara
inundatii hunedoara

Un număr de 7 gospodării din localitatea Cincşor au fost inundate în urma ploilor abundente din ultimele ore, a informat, marţi, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Braşov, potrivit Agerpres.

Potrivit sursei citate, Detaşamentul de Pompieri Făgăraş a intervenit, luni seara, cu o autospecială cu apă şi spumă şi o motopompă în satul Cincşor, comuna Voila, unde apa acumulată pe versanţi s-a scurs în gospodării. În sprijinul pompierilor militari a intervenit şi Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Voila.

Citește și: Neamț: O casă a fost afectată de inundaţiile produse ca urmare a ploilor torenţiale căzute în ultimele 24 de ore

De asemenea, pompierii de la ISU Braşov au intervenit, în aceeaşi zi, pentru decolmatarea unui pârâu în localitatea Paltin, unde un pod a fost inundat în urma creşterii debitului apei. 

O parte a judeţului Braşov s-a aflat, în intervalul 3 iunie, ora 12,00 - 4 iunie, ora 6,00, sub avertizare de Cod portocaliu de ploi abundente şi instabilitate atmosferică accentuată. De asemenea, începând de luni, de la ora 10,00 şi până marţi, la ora 10,00, în judeţ este în vigoare o atenţionare Cod galben de ploi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.