Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Braconaj în Neamț: Patru bărbați cercetați după ce ar fi vânat un cerb evaluat la peste 6.000 de euro

animale.club
Cerb cu coadă albă

Patru bărbați din Neamț sunt cercetați după ce au fost prinși de polițiștii din Harghita cu o armă de vânătoare, cartușe și un exemplar de vânat, un cerb comun, evaluat la peste 6.000 de euro, potrivit Mediafax.

Patru bărbați din Neamț sunt cercetați de către polițiștii harghiteni pentru infracțiuni de braconaj cinegetic, transport de vânat dobândit în mod ilegal, uz de armă letală fără drept și complicitate la aceste acțiuni ilegale.

Duminică dimineața, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Gheorgheni au intervenit pe DN 12C, unde au identificat un grup de indivizi cu vârste cuprinse între 22 și 35 de ani, toți din comuna Pângărați, județul Neamț. Aceștia se deplasau spre Lacul Roșu și în urma controlului, asupra lor a fost găsită o armă de vânătoare, cartușe cu glonț, lanterne, cuțite și saci de rafie - echipamentul specific unei activități ilegale de braconaj.

„De asemenea, în autovehiculul acestora a fost descoperit un exemplar de vânat, un cerb comun evaluat la peste 6000 de euro”, transmite IPJ Harghita.

Ancheta a fost preluată de către specialiștii Serviciului Arme Explozibil și Substanțe Periculoase din cadrul IPJ Harghita. Cei patru bărbați sunt acum cercetați în cadrul unui dosar penal, pentru comiterea infracțiunilor de braconaj cinegetic, transportul vânatului dobândit din braconaj, uz de armă letală fără drept și complicitate la infracțiunea de braconaj.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.