Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Brad Pitt, Dede Gardner şi Jeremy Klainer, premiaţi de Sindicatul producătorilor americani pentru întreaga activitate

Celebrity Insider
Brad Pitt

Brad Pitt va fi recompensat de Sindicatul producătorilor americani cu trofeul onorific „David O. Selznick” pentru întreaga activitate, alături de Dede Gardner şi Jeremy Klainer, partenerii lui din compania Plan B potrivit news.ro

Trofeul numit după producătorul filmelor „Gone With the Wind” şi „Rebecca” este acordat producătorilor pentru activitatea extraordinară în cinematografie.

Între cei care au fost în trecut recompensaţi cu această distincţie se numără Barbara Broccoli, Jerry Bruckheimer, Kathleen Kennedy, Frank Marshall, Steven Spielberg şi Kevin Feige.

Plan B a produs, în 18 ani de activitate, numeroase lungmetraje premiate şi nominalizate de Academia americană de film, între care „12 Years a Slave” şi „Moonlight”, „Vice”, „The Big Short”, „Selma”, „If Beale Street Could Talk” şi „The Tree of Life”.

Cel mai recent, Plan B a produs „The King”, „Ad Astra” şi „The Last Black Man in San Francisco”. În prezent, se află în postproducţie cu „Blonde”, regizat de Andrew Dominik, cu Ana de Armas în distribuţie, pentru Netflix, şi „Minari”, de Lee Isaac Chung, cu Steven Yuen, pentru A24.

Nominalizările pentru cea de-a 31-a ediţie a galei de decernare a premiilor Sindicatului producătorilor americani (Producers Guild of America, PGA) vor fi anunţate pe 19 decembrie. Ceremonia va avea loc pe 18 ianuarie, în Los Angeles.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.